Smartschool

Sint-Jozef Humaniora gebruikt Smartschool als elektronische leeromgeving. Ze is toegankelijk voor leerlingen, leerkrachten en ouders via het internetadres http://sjh.smartschool.be

Smartschool is het communicatiemiddel bij uitstek tussen leerlingen, leerkrachten, directie, ouders en het onthaal van de school. Alle briefverkeer is digitaal in de Intradesk van Smartschool terug te vinden.

Leerlingen en ouders kunnen in Smartschool de digitale schoolagenda en de ingevulde cursussen voor elk vak raadplegen, net als de resultaten van alle evaluaties (Skore puntenboek).

Ook de reservering van oudercontacten of het inschrijven voor meerdaagse reizen gebeurt via de ouderaccount van Smartschool.

Om Smartschool te gebruiken raden we als browser Firefox of Chrome aan.

Deze browsers kunnen gratis worden gedownload en geïnstalleerd:

Voor alle geïnteresseerde ouders van eerstejaars voorzien we in het begin van de maand september een avond waar we het gebruik van Smartschool praktisch toelichten.

Wie problemen ondervindt met het gebruik van Smartschool kan steeds een mailbericht sturen naar smartschool@sintjozefhumaniora.be. We helpen je graag verder.