Cultuur

Onze leerlingen moeten hun ogen en oren ook buiten de klas gebruiken. We bieden onze leerlingen de kans om naar musea, toneel- en filmvoorstellingen mee te gaan.

In klasverband verkennen we steden in binnen- en buitenland. We organiseren, voor vrijwilligers tijdens de vakantieperiodes, culturele reizen naar o.a. Amsterdam, Berlijn, Londen en Parijs.

Uitwisselingen met Franstalige scholen uit Ukkel en Doornik en het meewerken aan buitenlandse uitwisselingsprojecten in o.a. Bilbao verruimen onze blik op de wereld. Dat zorgt voor onuitwisbare ervaringen.

Zelf creatief bezig zijn, wordt uiteraard ook gestimuleerd: schrijven voor een eigen schooltijdschrift, fotografie, toneel spelen, zingen, dansen en musiceren. Deze creatieve inspanningen resulteren in een theatervoorstelling, een poëzieavond, het schoolspektakel, de Griekse avond, het middagconcert … die steevast enthousiast door ouders, leerlingen en leerkrachten worden onthaald.

Onze school is meer dan ooit geëvolueerd tot een plaats waar de meest uiteenlopende ervaringen beleefd en gedeeld kunnen worden.

Check Also

Vorming

Wij vinden dat er voor de school een belangrijke taak is weggelegd om leerlingen met …